Om stedet og os

Velkommen til hotel, selskabs-, konference- og kursusejendommen Johanneberg, som i januar 2014 blev overtaget af Mogens Kristoffersen, Inge Johanne Asmussen og Per Boe Madsen. Inge og Per driver virksomheden som et mand–hustru–foretagende. Per Boe Madsen er uddannet kok med mere end 20 års erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen herhjemme såvel som i udlandet. Inge og Per lægger vægt på den personlige betjening og bestræber sig på at finde individuelle løsninger, der tilgodeser gæsternes ønsker og behov.

Ejerne har med stor respekt for ejendommen og dens historie bevaret den oprindelige og hyggelige atmosfære, der er i de imposante, smukke og charmerende bygninger på Johanneberg.

Ejendommen er opført i årene omkring 1910 af bogforlægger Eiler Hagerup, hvis hensigtHistorie1 var at opføre en strandvejsvilla ved Bakkebølle Strand tæt ved Vordingborg og anvende ejendommen som familiens sommerresidens. I perioden frem til 1984 levede Hjalet – som stedet har heddet – en omskiftelig tilværelse med forskellige ejere. Fra 1984 blev ejendommen overtaget af Hardi International, som udførte en gennemgribende restaurering og opførte en ny værelsesfløj. Herefter har ejendommen indtil 2011 fungeret som en kendt og eftertragtet kursusvirksomhed.

“Vi glæder os over at kunne byde velkommen til Johanneberg. Vi er utrolig stolte over de velholdte og smukke bygninger, der beliggende i så naturskønne omgivelser udgør en unik helhed,” siger Inge og Per.

Comments are closed.