Johannebergs store buffet

Til den elegante begivenhed, hvor der bare ikke skal mangle noget.
Denne buffet serveres ad tre omgange, og der er god tid til indslag.

Skaldyrssalat med fennikel og dild
Rimmet torsk, syltede løg og rugbrødschips
Skindstegt laks og avocadocreme
Cerviche af fisk og grønt
Vitello Tonnato
Varmtrøget ørred, små kartofler og purløg
Unghanesoufflés med basilikumpesto
Kold suppe og crûtons
Brødbuffet

Fyldt unghanebryst og tomat-basilikumsky
Dyremedalions – svampecreme – kompot
Kalvemørbrad i persillefrakke – rødvinssky
Lammekrone – aioli
Nye persille- og løgrystede kartofler
Gratinerede kartofler med timian
Fem slags salater

Udvalgte oste – oliven – nødder
Chokoladetrøffelkage
Crème brûlée
Tærte
Myntemarineret frugt
Fem slags is

————

Pris 635, – pr. person
Minimum 35 personer.
Der kan ske rettelser i buffeten alt efter sæsonen.

————

Et godt alternativ til de
mange
retter kan være, at vælge hovedretten som en tallerkenservering og
bevare
forretter/desserter som buffet. Pris 575,- pr. person

jhmad2
 

 

 

Comments are closed.