Johannebergs store buffet

Til den elegante begivenhed, hvor der bare ikke skal mangle noget. Denne buffet serveres ad tre omgange, og der er god tid til indslag.

Skaldyrssalat med fennikel og dild Rimmet torsk, syltede løg og rugbrødschips Skindstegt laks og avocadocreme Cerviche af fisk og grønt Vitello Tonnato Varmtrøget ørred, små kartofler og purløg Unghanesoufflés med basilikumpesto Kold suppe og crûtons Brødbuffet

Fyldt unghanebryst og tomat-basilikumsky Dyremedalions - svampecreme - kompot Kalvemørbrad i persillefrakke - rødvinssky Lammekrone - aioli Nye persille- og løgrystede kartofler Gratinerede kartofler med timian Fem slags salater

Udvalgte oste - oliven - nødder Chokoladetrøffelkage Crème brûlée Tærte Myntemarineret frugt Fem slags is

------------

Pris 550, - pr. person Minimum 35 personer. Der kan ske rettelser i buffeten alt efter sæsonen.

jhmad2
 

Comments are closed