Køkken – Sanser og smag

Vores forretningsfilosofi er enkel: Tilfredse gæster er vores mål. Om du er her på et kursus, til en konference eller som gæst ved en festlig begivenhed, for eksempel en konfirmation eller et bryllup, så vil vi i Johannebergs køkken samt det øvrige personale bestræbe os på at gøre dit ophold til en succes.

Dog vil vi beklage, at vores personalemæssige kapacitet ikke tillader overskud til dagligt a la carte åbent, endsige mindre private selskaber på under 20 personer.

Johanneberg ligger i et af de mest naturskønne og dejligste områder i Sydsjælland lige ud til vandet med en fantastisk udsigt til Farøbroerne, Storstrømsbroen og det nordlige Falster. Har du brug for en overnatning her i området, så kan vi foruden et værelse tilbyde et let måltid i form af dagens ret. Johanneberg har ikke restaurant, ligesom vi heller ikke leverer mad ud af huset.

Vi byder dig/jer varmt velkommen indenfor på Johanneberg og opfordrer dig samtidig til at gå på opdagelse her på hjemmesiden. På den måde kan du få et godt indtryk af de mange muligheder, stedet rummer.

Til højre finder du links til de forskellige buffeter og menuer, som Johanneberg tilbyder. Skulle du have særlige ønsker, finder vi også ud af det. Vores erfaring står til rådighed for dig. Bare ring eller mail.

Comments are closed.